Panorama 2

Hej hej,

Vanuit een grote belangstelling voor VOLVO heb ik vele jaren geleden Volvo-forum.nl opgericht en op die manier een groot aantal liefhebbers van het merk leren kennen. Liefhebbers van VOLVO lijken een natuurlijke band met ZWEDEN te hebben. Maar het zijn niet alleen Volvofans die zich tot Zweden en Swedish Design aangetrokken voelen. Er is nog steeds een grote schare SAABfans en natuurlijk iedereen die graag de rust en ruimte van het Scandinavische land opzoekt.

Reden genoeg om een beetje Zweden naar de lage landen te brengen. Ik doe dat door op deze website melding te maken van nieuws over VOLVO, SAAB en natuurlijk SVERIGE. Daarvoor gebruik ik allerlei bronnen en probeer een gevarieerd overzicht te geven. De inhoud van de website zal soms dagelijks, soms wekelijks veranderen. Kom dus regelmatig even kijken.
 
Via de links in de linker kolom ga je naar Symbaloo waar je blokjes kunt aanklikken die je naar andere interessante websites voeren.
 
In deze site is de webshop van Volvo-Plaza geïntegreerd. Je vindt er alle Volvo- en elandstickers en hebbedingen maar ook zaken die je herinneren aan Zweden en wellicht aansporen om er (weer) eens op vakantie te gaan.
    
  BarierVolvoForum400
   ZwedenForumtawiboweb
   
   Adverteren
   
   VolvoTech sc banner
   ZWNEDverBanner200
   SwedishCollection
   VolvoDrive
   driven2shine
   
   
   
   

Nu in de webshop !

145-12
#12 Volvo 145
29,50 €

Zoek in onze webshop

Uw mandje

 x 

Winkelwagen is leeg